Om oss

Vi erbjuder idag godisförsäljning på alla sorters evenemang, huvudprodukten är godisremmar och där det finns barn säljer vi gärna ballonger. På vissa evenemang säljer vi även popcorn, då företrädesvis där vuxna drycker tillhandahålls. Till följd av coronaviruset startar vi nu en webbshop och hoppas att vi ses ute på marknaderna igen nästa år. 

Historik

Det började som ett roligt sommarjobb när Kent Ekholm under två sommarlov som anställd började åka runt på marknader runt om i Norrbotten och sålde godisremmar från en liten 1,5 meter lång vagn. Därefter startades Remjohan med samma verksamhet men vagnen byttes ut till en 3 meter stor marknadsdisk. Först bedrevs Remjohan som hobbyverksamhet för att 1999 registreras som enskild firma.

Under några år var verksamheten främst inriktad mot festivaler med ensamrätt på både godisremmar och popcorn och med tiden har marknadsdisken växt för att ibland vara upp till 12 meter lång.

Innan naturgodiset dök upp i varje butik fanns det ett antal år hos Remjohan. Några minns fortfarande den sommaren när de kunde köpa sina hembryggarprodukter från Remjohan. Hundratals musikband har vi sett på arbetstid, ibland har bandmedlemmar besökt Remjohan för att handla popcorn och godis.

Många är städerna där Remjohan trött städat ihop utrustningen under soluppgången och ljudet av skrikande fiskmåsar som söker matrester sedan musiken har tystnat och gästerna gått hem.

REMJOHAN ONLINE AB

Organisationsnr:559397-6011
Adress:
Månsbyn 55
952 91 Kalix
telefon: 070-4323399